Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Bekijk koeborstels van BW Agri

Koeborstels

Dierenwelzijn:

Boeren hebben dierwelzijn hoog in het vaandel, dat weten wij als geen ander. Koeborstels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne koeienstal. Ze bieden verlichting tijdens het verharen, maar daarnaast bieden ze comfort voor de koeien, waardoor ze zich beter voelen. De borstels worden veelvuldig bezocht in de stal. De koeien zijn hierdoor schoner en hebben minder last van jeuk door loszittende haren.

 

Veiligheid:

De BW Molitor koeborstels zijn zeer veilig in gebruik omdat ze tegen vastlopen en overbelasting zijn beveiligd. Bij te hoge druk zal de borstel andersom gaan draaien of uitgaan. Is de druk weer normaal dan kan de koe de borstel weer inschakelen door ertegen te drukken.

 

Prijs:

BW Molitor heeft dit product op de markt gebracht in de overtuiging dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn! Door het langdurig opdoen van ervaring in eigen bedrijf is er uitgebreide kennis beschikbaar die is gebruikt bij de doorlopende ontwikkeling van deze koeborstel. De eenvoud van het product en het uitgebreide scala van manieren om de koeborstel op te hangen maakt dat deze borstels eenvoudig en zonder hoge kosten te monteren en te gebruiken zijn.