Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Bekijk koeborstels van BW Agri

Meelwormen

Duurzame kweek:

Insectenkweek is zich niet voor niets als een interessante sector aan het ontwikkelen voor de humane consumptie. Wereldwijd is men op zoek naar duurzame alternatieven voor de teelt van dierlijk eiwit. Duurzaamheid in onze kweek zien wij als een van de pijlers van het bedrijf. De energie die gebruikt wordt is 100% groen geproduceerd. Daarnaast werken wij middels de kringloopgedachte. Reststromen uit het bedrijf worden weer gebruikt als voeding voor de energieproductie. Ook de mest van de meelwormen wordt weer ingezet als voedingsbodem voor gewassen.

 

Kweekproducten:

BW Molitor produceert meelwormen voor diverse sectoren maar bedient ook kwekers met hulpmiddelen voor de kweek. Op onze site zijn de diverse kwalitatief hoogwaardige producten te vinden die kweker en kweek vooruit helpen. Of het nu gaat om complete machines, substraat of hand- en eilegzeven, bij BW Molitor bent u aan het juiste adres voor advies en kweekproducten.